Θερμοπρόσοψη – Αντιρρηγματική Προστασία

Εξοικονόμηση ενέργειας

Θερμομονωτικές πλάκες

Προστασία κτιρίου

Εξαφάνιση ρωγμών

Η θερμοπρόσοψη είναι μία διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται με την τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών στο εξωτερικό μέρος των κατακόρυφων τοίχων κάθε κτιρίου.Κατα τη διαδικασία αυτή, τα πλεονεκτήματα που έχουμε είναι πολλά. Αρχικά, η εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία σχετίζεται με τη μείωση κατανάλωσης ρεύματος και τη μειωμένη χρήση θερμαντικών πηγών (καλοριφέρ, τζάκι) καθώς με την τοποθέτηση των θερμομονωτικών πλακών,υπάρχει άμεση διαφορά έως και 5 °C. Ακόμη, προστατεύει το κτίριο από την εξωτερική υγρασία, το νερό της βροχής αλλά και την εσωτερική υγρασία που προέρχεται επίσης από τις μεταβολές της θερμότητας με αποτέλεσμα την αποτροπή εμφάνισης μούχλας. Τέλος, δίνει μία νέα αξία στο κτίριο αναβαθμίζοντας το ενεργειακά αλλά και αρχιτεκτονικά.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στις τοιχοποιίες των κτιρίων, είναι η εμφάνιση ρωγμών, οι οποίες οφείλονται συνήθως περιβαλλοντικές εναλλαγές. Αυτό οδηγεί στην μεταβολή της θερμοκρασίας στο εσωτερικό τους, σε φθορές στις επιφάνειες των τοίχων και στη δημιουργία θεμάτων υγιεινής. Με την διαδικασία της Αντιρρηγματικής προστασίας, αυτό που επιτυγχάνουμε είναι να προστατεύουμε το κτίριο από ρηγματώσεις, από την υγρασία και φυσικά τον οργανισμό μας από παράγοντες που μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία μας (π.χ μούχλα).

Με μια ματιά

Εξοικονόμηση ενέργειας

Θερμομονωτικές πλάκες

Προστασία κτιρίου

Εξαφάνιση ρωγμών

Θέλετε να δείτε περισσότερα?

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με τη συνέχιση της περιήγησής σας.