Ποιοι είμαστε

Φρουδαράκη Κατασκευαστική

Η εταιρεία μας

Η εταιρία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε από τον Μανόλη Φρουδαράκη το 1990, έχοντας σαν κεντρική ιδέα τον εκσυγχρονισμό και την αναμόρφωση της ήδη υπάρχουσας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σκοπός ήταν και παραμένει η αποκατάσταση και η επανόρθωση του εκάστοτε χώρου, ώστε να εμπνέει ασφάλεια, χαλάρωση, ηρεμία και κυρίως ευημερία. Έχοντας αρχικά σαν κύρια δραστηριότητα των χρωματισμό των επιφανειών, περάσαμε και σε επιπλέον εργασίες που αφορούν στη συντήρηση των κτιρίων, όπως οι μονώσεις, οι θερμοπροσόψεις, η αντιρρηγματική προστασία, τα σπατουλαριστά. Δεν σταματάμε να εντάσσουμε νέες δραστηριότητες, έχοντας πρώτα απ’ όλα διασταυρώσει την εγκυρότητά τους, έχοντας εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητά τους και έχοντας φυσικά ολοκληρώσει την κατάρτισή μας για την εφαρμογή τους. Με τον καιρό, έχοντας πάντα στόχο την αυτοβελτίωση και αναβάθμιση της εταιρίας, καταφέραμε να προσφέρουμε πιστοποίηση ασφάλειας όσον αφορά στις σκαλωσιές σε κάθε μας έργο και πλέον διαθέτουμε καταρτισμένο προσωπικό για την τοποθέτησή τους και για την εργασία πάνω σε αυτές.

Εκτός από την ενοικίαση σκαλωσιάς και αναβατορίου, επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας και στην επεξεργασία αντικειμένων που θα μπορούσαν να ανανεωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Πιάνοντας τον παλμό της εποχής, αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει μια γενική τάση προς τη συντήρηση αντικειμένων για οικονομικούς, αισθητικούς ή/και συναισθηματικούς λόγους και η εταιρία μας μέσω της διαδικασίας της αμμοβολής μπορεί να τους δώσει μια νέα πνοή.

Αν και είμαστε μια τοπική επιχείρηση, σαν ρητό έχουμε το “think globally act locally”: σκεφτόμαστε παγκόσμια, ενεργούμε τοπικά.

Τα έργα μας
Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με τη συνέχιση της περιήγησής σας.